Novosti

Poštovani roditelji i učenici!

od 28. lipnja 2020. do 05. srpnja 2020. godine moći ćete ONLINE upisati Vaše dijete u viši razred. Nakon tog roka upis više neće biti moguć.

Upis možete obaviti sa bilo koje lokacije uz pristup internetu preko platformi Android i Windows. Trenutno ne podržava iOS operativni sustav. 

Uvjet za to su osim uspješno završenog razreda i podmirene obveze koje su nastale tijekom 2019/20.

O tome se možete informirati u računovodstvu Škole na broj 01 3630530.

Kako uspješno upisati dijete pročitajte u PDF brošuri koja se nalazi u privitku ove objave, a nakon toga klikom na donji link započnite prijavu.

PRIJAVA U APLIKACIJU    

Posebno obratite pozornost na točke 11. i 12 uputa.

Ukoliko budete imali poteškoća, obratite nam se.

Podjela svjedodžbi će biti u predviđenom terminu 01. srpnja 2020. godine. Za upis u sljedeći razred nije nužno podignuti svjedodžbu.

Svjedodžba se može podignuti i u rujnu. Molimo da se prije dolaska po svjedodžbu podmiri participacija u cijelosti.

Sve u vezi participacije se javite u računovodstvo Škole u uredovno vrijeme za stranke (08:00 - 13:30) na tel. 013630530.

 

 

Svjedodžbe će se dijeliti po sljedećem rasporedu:

2019-20, Podjela svjedodzbi.jpg

Prijave za prijamni ispit su završene!

Zahvaljujemo na velikom interesu za upis u našu školu. Prijavljeno je skoro 140 učenika.

Rezultati će biti objavljeni u tjednu od 08. - 15. lipnja.

Moći ćete ih pogledati prijavom u aplikaciju

PRIJAVA U APLIKACIJU    

 

Poštovani roditelji,

obzirom na novonastalu situaciju te nemogućnosti slanja uplatnica za plaćanje participacije A i B za 3. i 4. te 5. i 6. mjesec na dosadašnji način molim vas da istu podmirite na način – upotrijebite podatke od siječnja i veljače (samo promijenite za koji mjesec plaćate). Iznosi su – isti.

Naime, participacija za OGŠ Rudolfa Matza iznosi 1300,00 kn godišnje (A participacija) a ukoliko učenik koristi školski instrument onda još 700,00 kn (B participacija). Roditelji su dobili mogućnost plaćanja obročno na sljedeći način:

  •  ukoliko ne koriste školski instrument – pet uplatnica x 240,00 kn + 100,00 kn na početku prilikom upisa – za cijelu školsku godinu
  • ukoliko koriste školski instrument – osnovnu participaciju pod a) + pet uplatnica x 140,00 kn – za cijelu školsku godinu

Obratite pažnju da uplatu izvršite na novi žiro račun Škole i to na IBAN: HR 77 240 2006 1100 942531 u ERSTE&STEIRMARKISCHE BANK d.d.

Također, pozivam sve one koji zbog objektivnih okolnosti povezanih sa COVID-om 19 nisu u mogućnosti podmiriti participaciju da podnesu zamolbu za oslobađanjem dijela participacije Školskom odboru OGŠ Rudolfa Matza do 01. lipnja 2020. godine. Školski odbor će raspraviti svaku zaprimljenu zamolbu i vjerujem u slučaju opravdanosti udovoljiti zamolbi.

Zahvaljujem na razumijevanju!

 

Ravnatelj OGŠ Rudolfa Matza

Ivica Ivanović, prof.

Poštovani učenici i roditelji!

Vlada je 13. ožujka 2020. godine, održala telefonsku sjednicu na kojoj je donijela

Odluku o obustavi izvođenja nastave u visokim učilištima, srednjim i osnovnim školama te redovnog rada ustanova predškolskog odgoja i obrazovanja i uspostavi nastave na daljinu.

Naime, u uvjetima proglašene epidemije na području Republike Hrvatske, Vlada Republike Hrvatske obustavlja izvođenje nastave u visokim učilištima, srednjim i osnovnim školama, kao i redovni rad vezan uz prijam djece u ustanovama predškolskog odgoja i obrazovanja.

To znači da OGŠ Rudolfa Matza, u ovim turbulentnim vremenima, privremeno prelazi na izvođenje nastave na daljinu.

Svjesni smo da se moramo prilagoditi, ali to nije moguće bez vaše suradnje.

Nastava će se odvijati na Google platformi - classroom, ali sa domenom @skole.hr. Da bi radila morate ju aktivirati. Postupak je u privitku.

Svi učenici imaju mail @skole.hr. Za one koji ju još nisu dobili trebju se obratiti klasičnoj osnovnoj školi. To se službeno zove Podaci o elektroničkom identitetu sustava HUSO. Bez obzira da li škole imaju e-Dnevnik vam to moraju dati.

Za izvođenje nastave na daljinu, upućujemo roditelje da se jave predmetnim profesorima za detaljnije upute. Od svojih učitelja ćete dobiti kodove za pristup u virtualne učionice kako glavnog predmeta (instrument) tako i grupne nastave (solfeggio, zbor, orkestar).

Molim da se prijavite čim prije kako bi nastava mogla početi. Način prijave i kreiranja računa se nalazi u dokumentima u privitku.

Svima želimo puno uspjeha sa željom da ostanete zdravi.

Za izvođenje nastave na daljinu, upućujemo roditelje da se jave predmetnim profesorima za detaljnije upute.