Poštovani roditelji i učenici!

U ponedjeljak, 06. rujna počinje nova još jedna izazovna školska godina, ali nadam se ipak lakša nego prošla.

Da bi uspješno započela (posebno za naše učenike koji prvi put dolaze u glazbenu školu) potrebno se pridržavati određenih pravila. U privitku su Upute HZJZ-a za sprječavanje i suzbijanje epidemije bolesti COVID-19 a vezane uz rad škola za šk.god. 2021/22. Molim vas da ih pročitate i da ih primjenjujete.

Prvi dan škole 06. rujna će u školu doći samo učenici prvog razreda kako bi se upoznali sa učiteljima/icama glavnog predmeta i solfeggia. Poželjno je da u pratnji bude samo jedan roditelj kako bi lakše mogli poštivati i sprovoditi upute HZJZ-a. Raspored dolaska će dogovoriti učitelji glavnog predmeta koji će Vam se narednih dana javiti. Ukoliko to izostane termin za javljanje je u 09:00 ili 17:00 sati (ovisno o turnusu u OŠ).

"Stari" učenici će raspored također dogovoriti sa učiteljem glavnog predmeta telefonski (molim dostavite učitelju podatke kako bi mogao sastaviti raspored) i ne dolaze u školu 06. rujna.

Raspored nastave i vrijeme školskih praznika je isti kao i u osnovnoj općeobrazovnoj školi s napomenom da se učenici u glazbenu školu upisuju svake godine u novi razred.

06. rujna nema nastave instrumenta, solfeggia i zbora. Nastava počinje od 07. rujna.

Razred solfeggia koji dijete pohađa može se mijenjati samo iz opravdanog razloga.

Popis učenika 1. razreda po instrumentima će biti izvješen na oglasnoj ploči Škole 06. rujna.

Ukoliko netko od učenika nije na popisu treba se javiti pročelniku odjela i to: Pročelnik Odjela klavira – mr.art. Dino Kalebota, prof.; Pročelnik Odjela puhača i harmonike – Nikola Hrković, prof.; Pročelnica Odjela gudača i gitare – Marija Novosel, prof.

Učenici III. – VI. razreda imaju osim glavnog predmeta (instrument) i solfeggia i skupno muziciranje. To je harmonikaški orkestar (učenici harmonike), gudački orkestar (učenici violine i violončela), puhački orkestar (učenici flaute, klarineta, saksofona i trube te zbor (svi ostali).

Učenici III - VI.. razreda koji idu na zbor dobit će tijekom prva dva tjedna upute o pohađanju istog. Voditeljica zbora za učenike III. razreda je učiteljica solfeggia Ana Grbac, prof. a IV. - VI. razreda učiteljica solfeggia Bernardica Kraljević, prof.

Raspored korepeticije biti će naknadno izvješen na oglasnoj ploči Škole.

Svim učenicima i roditeljima želimo uspješan početak nove školske godine.

Vaš ravnatelj.