Novosti

Poštovani učenici i roditelji,

u ponedjeljak 7. rujna 2020.g. počinje nova školska godina.

Počinje u uvjetima koji su drugačiji od prethodnih početaka, ali ipak bolji od druge polovice prošle školske godine. Stoga se moramo oboružati strpljenjem i ići korak po korak.

Nastava je organizirana "u živo" osim nastave zbora koji za sada ide "on line". Da bi takav način potrajao moramo svi uložiti maksimalne napore poštivajući određena pravila. Stoga sam sukladno uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva znanosti i obrazovanja propisao Epidemiološke mjere zaštite od zaraze virusom COVID-19 u školi za djelatnike i za učenike i  roditelje koji se nalaze u privitku ove objave. Molim Vas da ih svi pročitate i njima se prilagodite.

Svim učenicima će se javiti njihov učitelj/ica i dogovoriti 1. sat te informirati kada učenik ima solfeggio koji se odvija u "maloj" zgradi (Selska 112 - ulaz iz dvorišta) u sobama 12 i 13. Nastava solfeggia će se odvijati u manjim grupama od maksimalno 12 ili 13 učenika (ovisno o učionici u kojoj se odvija).

Posebna pažnja će se posvetiti učenicima prvog razreda koji prvi put kreću u glazbenu školu. Sukladno epidemiološkim mjerama, sa djetetom "prvašićem" u školu može doći samo jedan roditelj.

Ukoliko bude nejasnoća ili "krivih koraka", molim roditelje/skrbnike da nam se obrate putem maila ili telefona koji se nalaze na naslovnici mrežne stranice. Izbjegavajte fizički dolazak u školu.

Svima želimo uspješan početak nove školske godine!

 

Ravnatelj

Ivica Ivanović, prof.